Degenek: Oni jeli zlatnim viljuškama, ali se mi poslednji smejemo

Zvezda je eliminisala Dance u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona nakon dramatičnog dvomeča i penal serije u kojoj je heroj bio Milan Borjan.

"Hvala navijačima što su došli u velikom broju, Danci su namerno komplikovali da ne dođe dosta naših navijača, a delije su glasnije bile nego njihovi. Počeli smo kako treba, primili gol bezveze, trebalo je bolje da intervenišem. Bitno je da smo se borili. Onaj gore je veliki, kao što trener Milojević kaže, on sve vidi i vratio nam je šta smo zaslužili, bože zdravlja idemo u Ligu šampiona", rekao je Degenek.

Australijski reprezentativac je dodao da je svaki igrač koji je šutirao penal heroj.

"Treba imati nešto da se izvede penal pred njihovim navijačima, zato su promašivali. Borjanu velika zasluga. Mi smo kao ekipa porasli i zbližili se posle ovoga, shvatili šta znači ovaj podvig. Oni mogu da nam se smeju i potcencenjuju nas što su i radili prošle i ove nedelje. Rekao sam i posle prve utakmice – ko se poslednji smeje, najlepše se smeje."

Nije propustio ni da potkači trenera Kopenhagena Stolea Solbakena.

"Drago mi je što smo prošli njih jer su toliko verovali. Njihov trener se malo za***o što nas je potcenio. On ne zna naše životne priče, nisu kao njihove što su jeli zlatnim viljuškama. Oni su elegantna država, ali ne znaju da je nas ojačalo sve kroz šta smo prošli. Ne znaju da smo ojačali zbog ratova i bombarodvanja. Mi imamo ‘to’ da pokažemo ko smo i šta smo", zaključio je Degenek.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike