Crno-beli čekaju Dunajsku Stredu u Humskoj

Trener Aleksandar Stanojević ističe da je tim motivisan da pred svojim navijačima odigra dobar meč protiv slovačkog predstavnika.

"Srećni smo i uzbuđeni što posle godinu i nešto igramo pred našim navijačima. Imali smo situaciju na ‘Karađorđu’, koju smo emotivno doživeli zbog povratka navijača. Jedva čekamo da počne utakmica, kadrovskih problema nemamo. Jedino Obradović, koji zbog udarca ima povredu mišića. Ostali su svi zdravstveno spremni za utakmicu. Nadam se da će uz podršku navijača to ići dobrom smeru", rekao je Stanojević.

Šef struke crno-belih istakao je da je Dunajska težak rival, ali da veruje u svoj tim.

"To je zemlja u fudbalskom usponu, sastav je uglavnom od internacionalaca, trener im je iz Mađarske. Igraju u sistemu 3-5-2. Imaju jasno definisan sistem igre, podsećaju na reprezentaaciju Mađarske. Spremni smo, znamo odakle nam preti opasnost. Gledali smo sve pripremne utakmice. Sigurno smo oprezni, ali verujemo u nas. U dobrom smo momentu, ulazimo sa samopouzdanjem. Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je Stanojević.

Kapiten i golman Vladimir Stojković raduje što će navijači ponovo biti na stadionu.

"Fudbal ponovi liči na fudbal uz navijače. Nadam se da će nam posle godinu i po dana to biti vetar u leđa", rekao je Stojković.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike