Čeferin: Voleo bih više selecija za regiona na EP

Čeferin je čest gost Srbije, a sa predsednikom Aleksandrom Vučićem obišao stadion „Kraljevica“ u Zaječaru, a zatim ide na utakmicu Srbija – Bugarska u Leskovcu. 

„Baš mi je drago kad vidim ovako krasnu infrastrukturu i što sam u ovom delu Srbije u kom nisam nikad pre bio. Nisam mnogo toga video, osim iz aviona i automobila, ali mi je baš drago da smo došli. Drago mi je da i ovi delovi Srbije dobijaju pravu infrastrukturu“, rekao je Čeferin Tanjugu.

Usledilo je pitanje novinara o selekcijama iz regiona koje su veoma blizu plasmana na Evropsko prvenstvo. Srbija, Hrvatska i Slovenija sve drže u svojim rukama kad je u pitanju odlazak na Euro preko kvalifikacija, dok će Bosna i Hercegovina igrati baraž.

„Drago mi je što su tri reprezentacije iz regiona blizu plasmana na Evropsko prvenstvo, Srbija, Hrvatska i Slovenija. Voleo bih da se plasiraju i Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija, ali oni nemaju šansu. Bosna i Hercegovina ima baraž, ali kako igraju… Svakako bih voleo da se što više selekcija iz regiona plasira na Evropsko prvenstvo“, zaključio je Čeferin. 

(RTS)


Ostavite komentar