Borjan pozvao navijače Zvezde na proslavu nove titule prvaka Srbije, ulaz protiv Novog Pazara besplatan

Crvena zvezda je donela odluku da na utakmici protiv Novog Pazara koja je zakazana za 28. maj od 19 časova ulaz na stadion „Rajko Mitić“ bude besplatan za sve navijače.

„Ponosan sam na šestu uzastopnu titulu, koju sam osvojio od dolaska u klub. Nije uvek bilo lako, ali smo znali da u svakom trenutku imamo podršku naše nejvernije publike. Na teren izlazimo sa mišlju da je naš zadatak da usrećimo ljude koji su došli na stadion, a time ćemo se voditi i na preostale dve utakmice“, istakao je kapiten fudbalera Zvezde Milan Borjan.

Pre poslednje utakmice u tekućoj sezoni igrači Zvezde će odigrati meč finala Kupa Srbije, u petak 25. maja protiv Čukaričkog, takođe na domaćem terenu.

Dva dana nakon finala državnog kupa, Zvezdu očekuje susret sa Radničkim u Kragujevcu u okviru 37. kola Superlige Srbije.

Kapiten crveno-belih pozvao je navijače da pokažu humanost u akciji kluba gde će od prodaje barjaka za meč protiv Novog Pazara deo novca biti doniran za infuzomate.

„Klub je pokrenuo sjajnu akciju, kojom potvrđujemo da smo društveno-odgovorni. Želimo da vidimo prelepu sliku ‘Marakane’ kao što je to bilo prethodne godine i koreografiju sa barjacima koja je fenomenalna. Prodaja barjaka ima i humanitarni karakter, što je izuzetno značajno, zato pozivam sve zvezdaše da obezbede rekvizit na vreme, budu deo proslave 34. titule, pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice“, naveo je Milan Borjan.

Crvena zvezda je titulom prvaka Srbije obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone.

Pored toga, crveno-beli imaju niz od 59 utakmica bez poraza u prvenstvu.

(RTS)