Bild: Nagelsman pozvao Pavlovića umesto Gorecke

Bild prenosi da će fudbaler Bajern Minhena Aleksandar Pavlović biti deo nemačkog tima u predstojećim prijateljskim susretima reprezentacije protiv Francuske i Holandije.

Nemački Bild piše da će Pavlović dobiti mesto ispred Leona Gorecke koji je nedavno govorio o izboru njegovog saigrača iz Bajerna između Srbije i Nemačke.

„To je odluka koju svako donosi za sebe. Ali, ako bih mogao da posavetujem Aleksa, izabrao bih Nemačku da sam na njegovom mestu. Veoma mi se sviđa, igra sa potpunom slobodom trenutno. To je i za mene dobro. Zanimljivo je videti kako uživa u svakoj sekundi“, rekao je Gorecka nedavno u razgovoru za Bild.

Julijan Nagelsman je željan da ukaže poverenje mladom fudbaleru u utakmicama protiv Francuske koja je na programu 23. marta i Holandije tri dana kasnije, kako bi obezbedio njegove nastupe za nacionalni tim.

Pavlović je rođen 2004. godine u Minhenu, do sada je upisao dva nastupa za reprezentaciju Nemačke do 20 godina. Odigrao je ukupno 17 utakmica za Bajern Minhen na kojima je postigao dva gola i upisao dve asistencije.

(RTS)