Besplatan ulaz za navijače na meč Zvezda – Vojvodina u čast Siniše Mihajlovića

Crvena zvezda će u prvom meču u prolećnom delu sezone u domaćem šampionatu u subotu od 16 sati dočekati Vojvodinu na stadionu "Rajko Mitić".

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine u Rimu, a sahranjen je tri dana kasnije u glavnom gradu Italije.

"Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha – čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane. Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Crveno-beli podsećaju da je Mihajlović "dečački" voleo Crvenu zvezdu.

"Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno – šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Vidimo se na Marakani", zaključuje se u saopštenju srpskog šampiona.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom mestu sa 53 boda, dok je Vojvodina pet sa 20 poena manje.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike