Bejl: Za 17 miliona po sezoni ostajem u Realu da igram golf

Nekada najskuplji fudbaler planete, koji je prvi "probio" granicu od 100 miliona evra, našao se u drugom planu od povratka francuskog stručnjaka na klubu Madriđana.

Bejl nema mesto u startnoj postavi, a čitava situacija kulminirala je u nedeljnom porazu od Betisa sa 2:0, kojim je stavljena tačka na jednu od najlošijih sezona u ovom veku.

Zidan je izjavio da ne bi ubacio Velšanina u igru ni da je imao četvrtu izmenu, posle čega se postavilo pitanje njegove budućnosti u klubu. Međutim, on nema dilemu kada je reč o ostanku na "Santjago Bernabeuu".

"Ugovor mi važi još tri godine. Ako žele da odem, moraće da mi plate 17 miliona evra po sezone. Ako ne žele da daju novac, ostaću ovde i igraću golf sledeće tri godine", rekao je Bejl, a preneo je španski "As".

On je na taj način uzvratio treneru i saigračima koji su mu dali nadimak "golfer", jer se, prema njihovim rečima nije uklopio od dolaska u španiju i radije bi igrao golf nego se družio sa njima.

Prema važećem ugovoru, 29-godišnji Bejl ima zagarantovan 51 milion, odnosno po 17 u sledeće tri sezone, što će biti veliki trošak za "Kraljeviće" ukoliko žele da ga otpuste.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike