Bandović: Pobeda za kraj i ostvarenje našeg cilja

Fudbaleri „stare dame“ u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana uz besplatan ulaz na stadion „Karađorđe“. Vojvodini je potrebna pobeda kako ne bi zavisila od ostalih rezultata za plasman u kvalifikacije za Uefa takmičenja.

„Preostala je ta još jedna utakmica u kojoj je nama potrebna pobeda. Želimo da odigramo dobro i da pobedimo, što bi bilo od velikog značaja za naš plasman u Evropu. Nećemo gledati druge protivnike koji imaju svoje ciljeve. Mi hoćemo tri boda i da odigramo kao do sada. Ekipa Mladosti je iskusna, menjala je sistem, očekujemo nisku odbranu i igru na kontra napade, kao i na prekide. Što se tiče naše ekipe, svi su spremni, iako je bio dosta zgusnut raspored, zato nam je bio fokus na oporavku i analizi svakog sledećeg rivala“, rekao je Bandović, a prenosi klupski sajt.

Crnogorski stručnjak je priznao da je ekipa umorna posle finala Kupa, ali i motivisana da osvoji još ta tri boda.

„Moramo da se napnemo, jeste da smo istrošeni i emotivno i fizički, osim finala Kupa bilo je tu još dosta bitnih utakmica. Sve te mečeve odigrali smo onako kako ja želim kao trener i tako ćemo nastaviti. Ali, opet moramo da damo sve od sebe i da pobedimo za kraj“, zaključio je Bandović.

(RTS)