Bahar: Navijači su potrebni ekipi, osećamo njihovu podršku

Crvena zvezda će dočekati ekipu TSC-a na stadionu “Rajko Mitić” u sredu, 1. novembra od 19 časova u okviru zaostale utakmice osmog kola Superlige Srbije.

„Posle analize prethodne utakmice protiv IMT-a, zaključili smo da smo mogli do trijumfa i ubedljivijim rezultatom. Potrudićemo se da napravimo još bolji balans između defanzivnog i ofanzivnog segmenta igre. Ukoliko uspemo u tome ekipa će nastaviti da pruža sve bolje partije“, istakao je Bahar za zvanični sajt kluba.

Dodaje da su njegovoj ekipi sve utakmice podjednako važne.

„Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za sutrašnji okršaj. Osećamo uvek pritisak, naročito u situaciji kada Crvena zvezda nije lider na tabeli. Znamo da nam je pobeda jedina opcija, pa ćemo i igrati u skladu sa tim“, konstatovao je Bahar.

Dodao je da su navijači neophodni ekipi.

„Jer igrači osećaju njihovo prisustvo i podršku kako na našem, tako i na gostujućim terenima. Posebno su potrebni na stadionu kao što je Marakana, jer su veliki vetar u leđa. Kada osete da tim igra sve bolje, verujemo da će dolaziti u još većem broju. Samim tim će napredovati i Crvena zvezda“, zaključio je Bahar.

(RTS)


Ostavite komentar