Bahar: Navijači su nam bili u svlačionici, vodili smo normalnu konverzaciju

Bahar je izjavio da su navijači došli u svlačionicu beogradske ekipe jer su hteli da pričaju sa njim i igračima.

Bio je to iskren i važan razgovor, hteo sam da ih čujem i bila je to normalna konverzacija, rekao je ztrener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

„Nikada nisam bežao od pitanja, posebno posle lošeg rezultata (remi protiv TSC-a) i zato sam došao ovde da ponudim odgovore pred vama. Razumem buku navijača i medija, očekivanja su uvek velika. Odlično smo počeli na pripremama i u sezoni, pa su se očekivanja dodatno uvećala. Možda nismo bili dovoljno skromni“, rekao je Bahar i dodao.

„Trebalo mi je vreme da shvatim ligu, izgubili smo dve utakmice. Zvezda nikada ne gubi u šampionatu, iz toga smo mnogo naučili. Nisam naivan, rezultat je najbitniji u Srbiji, ali protiv TSC-a bila je potpuna dominacija, brojke govore u prilog tome“, istakao je strateg Zvezde na konferenciji za medije pred meč sa Radnikom.

Izraelski stručnjak odbacio je priče da „glavom nije u Beogradu“ zbog rata Hamasa i Izraela.

„Pričali smo o tome da moja zemlja krvari, porodica mi je tamo i koliko to bola prouzrokuje. Ne govorim ovo da se žalim, već što ljudi pričaju da moja glava nije ovde, što nije tačno. Prisutan sam stopostotno u Zvezdi, isto kao i moji saradnici“, poručio je Bahar.

(RTS)


Ostavite komentar