Bahar: Malo nam je nedostajalo, verujem da ćemo prezimeti u Evropi

Fudbaleri Lajpciga savladali su na staadionu „Rajko Mitić“ Crvenu zvezdu sa 2:1 u utakmici četvrtog kola Lige šampiona.

„Očekujemo više od sebe, pogotovo rezultatski, ali mislim da se u svakoj utakmici dobro borimo. Bilo je tako i protiv Sitija i Lajpciga u gostima. Budemo blizu da napravimo rezultat. Na kraju smo razočarani bili, ali moramo da gledamo napred. Bitna nam je i Superliga, da navijači dođu, da pobedimo sledeću utakmicu i mirno odemo na reprezentativnu pauzu. Posle toga je Jang Bojs, i to je sada najvažnija utakmica u Ligi šampiona za nas“ istakao je Bahar na konferenciji za medije.

On je dodao da ideja sa startnih 11 bez klasičnog napadača nije uspela.

„Shvatili smo da moramo da menjamo i to je moj posao da reagujem kada stvari ne funkcionišu. Srećan sam što smo dobro počeli u nastavku, i što su svi sa klupe pružili doprinos. Malo nam je nedostajalo da osvojimo bod“. Bahar je poručio da veruje da će Zvezda prezimiti u Evropi.

„Imali smo i uspone i padove tokom utakmica u Ligi šampiona, ali smo hteli da budemo hrabri. U prvom poluvremenu nismo uspeli, u drugom smo igrali na „sve ili ništa“. Malo nam je nedostajalo i moramo da ostanemo pozitivni. Rezultat nije dobar, ali imamo još dve utakmice u Ligi šampiona i dugu sezonu ispred sebe“, zaključio je Bahar.

(RTS)


Ostavite komentar