Andrej Đurić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Đurić je prošao kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde.

„Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su srećni što me ponovo vide, poželeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome. U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vreme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba“, rekao je Đurić, preneo je zvanični sajt kluba.

„Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego pre godinu dana. Pratio sam klub naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mesto u timu“, dodao je Đurić.

On je rođen 21. septembra 2003. godine. Đurić je posle osvajanja Kadetske i Omladinske lige Srbije sa Crvenom zvezdom igrao za Grafičar. On je potom prekomandovan u prvi tim Crvene zvezde gde je kod Dejana Stankovića odigrao tri meča, a potom je bio na pozajmici u Domžalama. On se pre nekoliko dana sa pozajmice vratio u Crvenu zvezdu.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike