Aleksandar Lutovac emotivno se oprostio od Partizana

Lutovac je u Partizan stigao 2019. godine, a pre toga je nastupao za Fudbalski klub Rad i uspešno je branio boje kluba sa beogradske Banjice od 2015. godine.  

"Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv – još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu", izjavio je Lutovac.

Donedavni fudbaler Parizana ove sezone je upisao 17 mečeva, postigao je jedan gol i dva puta asistirao. 

"Mi smo porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala – ni kada su nas otpisivali. Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći sveti grb. Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi – koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama", poručio je 25-godišnji fudbaler.

Fudbalski klub Rid iz Austrije trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu Bundeslige.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike