FSS i Zvezda: Siniša, pobedi, uz tebe smo

Fudbalski savez Srbije i Crvena zvezda poželli su danas treneru Bolonje Siniši Mihajloviću uspešan oporavak i poručili mu da se bori i da su uz njega.

„Siniši Mihajloviću želimo uspešan oporavak uz maksimalnu podršku njemu i njegovoj porodici. Siniša, pobedi, uz tebe smo“, objavljeno je na tviter nalogu FŠ-a.

Nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović potvrdio je danas da boluje od leukemije.

„Sve zvezdaše, bez izuzetka, potresla je ova informacija. Ipak, poznavajući Mihu, njegov karakter i činjenicu da je veliki čovek i borac kako na terenu tako i van njega, uvereni smo da će i iz ove bitke izaći kao pobednik“, navela je Crvena zvezda.

„Miho, tvoja Crvena zvezda i svi zvezdaši su uz tebe. Sigurni smo da ćeš savladati i ovu prepreku kao što si savladao brojne rivale. Znamo da još imaš onog tvog keca u rukavu i da si čovek sposoban da jednim potezom reši pobednika u svakoj borbi pa i ovoj. Demonstrirao si nam to nebrojeno puta i sada ćeš, sigurni smo, to ponoviti! Miho, pobedi još jednom“, dodaje se u saopštenju. 

Nedugo nakon konferencije na kojoj je Mihajlović saopštio da boluje od leukemije poruke podrške poslali su, između ostalih, i Lacio, Torino, Inter, Sampdorija, Fiorentina, Napoli, Fifa, Serija A…

Milošević poručio Mihajloviću: Sve može da se pobedi u životu

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević poručio je danas treneru Bolonje Siniši Mihajloviću, koji boluje od leukemije, da sve u životu može da se pobedi.

„Mnogo je teška tema… Ne znam da li mogu da pričam o tome. Blizak sam sa Mihom po više osnova. Oko nekih stvari smo se čuli posle finala Kupa. Jedino što mogu da mu poručim – sve može da se pobedi u životu, sve. To su bile njegove reči meni. Sada ih samo uzvraćam“, rekao je Milošević novinarima u Sloveniji.

Nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović danas je potvrdio da boluje od leukemije. On je na današnjoj konferenciji za novinare poručio da je siguran da će dobiti bitku i da će pobediti bolest.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike