Najbrže vesti u Srbiji

Vučić prihvatio da bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prihvatio je večeras da bude kandidat SNS-a na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a, koji je prethodno jednoglasno podržao Vučićevu kandidaturu, aktuelni premijer je kazao da je „i pored bezbroj problema“ prihvatio kandidaturu jer veruje da su Srbiji potrebne „investicije, stabilnost, budućnost“.

„Hteli su moju glavu i ja im na crtu izlazim. Pred njima se mi svi zajedno ne povlačimo. Ne plašim se ni samog straha, ni njihovih miliona, saveznika, medija i ponajmanje tajkuna, plašim se da ne pobede Srbiju, da je ne zatvore, zaustave jer su se zato udružili“, kazao je Vučić.

On je dodao da „ne želi da čuje nijednu ružnu reč“ o aktuelnom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću kao i da je spreman da „blisko saradjuje“ sa njim.

„Bio sam spreman, danas sam spreman i biću uvek spreman da blisko saradjujem sa Tomislavom Nikolićem i ta želja neće nikad da prestane, a sve ostalo nije do mene“, rekao je lider SNS-a.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike