Najbrže vesti u Srbiji

Stamatović: Nikolić ne može da sačuva svoju političku poziciju

Predsednik Opštine Čajetina i kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da predsednik Tomislav Nikolić „više ne može da sačuva svoju političku poziciju“, ali da može da spasi svoju „dušu“ i saopšti imena onih koji su u bescenje kupovali zemlju u Srbiji.

„Kao kandidat zdrave, normalne, radne i časne Srbije, pitam Nikolića zašto je dva puta zloupotrebio svoja ustavna ovlašćenja i zabranio Ustavnom sudu Srbije da raspravlja o ustavnosti kapitulantskog Briselskog sporazuma koji su potpisali Vučić i Dačić“, navedeno je u saopštenju Stamatovića.

On je zatražio od Nikolića da, pre isteka mandata inicira krivični postupak protiv sadašnjeg premijera i njegovog zamenika. Stamatović je u saopštenju naveo i da je hajku zbog najavljene kandidature protiv predsednika Srbije, poveo „hor Vučićevih bečkih dečaka i devojčica“, koji u toj kandidaturi vide „destabilizaciju Srbije, zaveru Istoka i Zapada, udruženi zločinački poduhvat Putina, Trampa, srpske opozicije i antivučićevskih tajkuna i šta još sve ne“.

Stamatović je zatražio da predsednik Srbije hitno pokrene i inicijativu za dodeljivanje diplomatskog imuniteta pripadnicima Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike