Zorana Mihajlović: Đilas još jednom pokazao da ga zanima samo lično bogaćenje

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ocenila je danas da je bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavom da je koncesija za aerodrom „Nikola Tesla“ loš posao, još jednom pokazao da je zainteresovan isključivo za lično bogaćenje.

„Ako Đilas za koncesiju, dobijenu na javnom pozivu, koja obezbeđuje 732 miliona evra investicija i ubrzani razvoj aerodroma u narednih 25 godina, sigurna radna mesta za zaposlene i 501 milion evra prihoda za građane i državu, kaže da je loš posao, to samo pokazuje da je za njega dobar posao samo onaj koji mu omogućava da se lično obogati“, navela je Mihajlović u saopštenju.

Ona je ocenila da je Đilas, dok je DS bio na vlasti, menadžerske sposobnosti pokazao „po tome koliko su rasli profiti njegove firme“, a da su za to vreme gradskom budžetu i gradskim preduzećima rasli dugovi.

„Koliko su Đilas i njegove kolege iz DS-a dobri menadžeri, imali smo priliku da vidimo i po tome što su ostavili JAT sa gubitkom od 74 miliona evra i 1.500 radnika, a danas imamo zdravu kompaniju Er Srbija sa skoro 2.600 radnika“, navela je ona.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike