Er Srbiji najviša ocena – sedam zvezdica za bezbednost, a pet za usluge

Foto: Pixabay

Po analizi portala AirlineRatings.com, avio-kompanija „Er Srbija“ ocenjena je s maksimalnih sedam zvezdica za bezbednost, saopštila je danas ta kompanija.

Kao najbolju avio-kompaniju za 2020. godinuAirlineRatings.com je izabrao ;“Er Nju Ziland“, prošlogodišnji pobednik „Singapur erlajns“ je osvojio nagradu za prvu klasu, a „Katar Ervejz“ je dobitnik priznanja za najbolji ketering i za najbolju biznis klasu.

„Er Srbija“ je saopštila da je po toj analizi „Er Srbija“ ;među najbezbednije avio-kompanijama, dok su njen kompletan proizvod i usluga ocenjeni s pet zvezdica, što je najbolji rezultat među avio-kompanijama u Jugoistočnoj Evropi.

„To što smo sačuvali lidersku poziciju u jako oštroj konkurenciji i drugu godinu zaredom dobili najbolje kombinovane ocene pokazuje da idemo u dobrom smeru i da spadamo u red najboljih kompanija u ovom delu sveta“, saopštila je „Er Srbija“.

Generalni direktor „Er Srbije“ Dankan Nejsmit je izjavio da ta kompanija nastavlja da unapređuje ponudu, da bi tako pratila povećanu tražnju koja „u poslednjem kvartalu prevazilazi sve rekorde od kada poslujemo“.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike