Efi avords za najbolje reklamne kampanje

Srbija je jedna od 45 zemalja koja drugu godinu zaredom organizuje i nagrađuje najbolje reklame po strogim kriterijumima koji važe kao u Americi. To našim marketinškim kompanijama obezbedjuje poene kao najkredibilniji partner sa kojima konkuriše za poslove u svetu.

Kažu ako si uspeo u Holivudu uspeo si u celom svetu. Ako si uspeo da osvojiš Efi avords u Srbiji možeš da se smatraš uspešnim u celom svetu. Tako je bilo i večeras gde su nagrade osvojene u nekoliko kategorija

Predsednik međunarodnog udruženja oglašivača IAA, Jovan Stojanović ističe da oni koji tu nagradu osvoje u Srbiji sa punim pravom mogu da kažu da bi pod istim kriterijumima to priznanje mogli da osvoje u bilo kojoj zemlji sveta.

Predsednik žirija Efi avords Srđan Bogosavljević napominje da se na rekalamiranje potroši 200-300 miliona evra, uz ocenu da ta industrija buja. Ukazuje na to da veliki broj ljudi u makretingu zarađuje za život.

Jelena Ivanović, organizator dodele Efi avords kaže da je to globalni standard koji označava da su nagrađene kampanje doprinele razvoju i podizanju svesti o nekom brendu.

I najduhovitija reklama ili kampanja ne vrede na tržištu ako ne donose pare, a marketing je jedna od najvažnijih grana ekonomije.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike