Uručeni ključevi dobitnicima stanova u petom izvlačenju nagrade igre „Uzmi račun i pobedi“

Siniša Mali je dobitnicima zahvalio na učešću, podsetio da je u pet kola dodeljeno 10 stanova u Beogradu, i pozvao sve građane da učestvuju i daju doprinos borbi protiv sive ekonomije.

Najavio je da će nagradna igra biti nastavljena u septembru, te da će u igri koja sada ima skoro milion registrovanih igrača, ostati do sada pristiglih gotovo 100 miliona računa.

"Skoro milion građana Srbije uzelo je učešće u ovoj igri. Izuzetno sam zadovoljan, presrećan i sa rezultatima i sa prijemom i sa svešću koju smo razvili da ne samo da treba da se uzimaju fiskali računi, nego da to može da se uradi na moderniji način kroz QR kodove i digitalizaciju", rekao je ministar i dodao da su se i stariji građani snašli i učestvuju.

Mali je poručio da je i to dokaz da Srbija ide napred i to brzo, te da se Srbija menja.

"I kroz nagradnu igru smo pokazali da možemo da se promenimo na bolje", rekao je Mali.

Dobitnica Erža Matuš, koja ove godine obeležava i 50 godina braka, ugovor je potpisala i ključeve primila u prisustvu najbližih. "Šta da kažem, ostala sam bez teksta. Imam kuću, radili smo da steknemo i stekli smo, e sad šta ćemo raditi sa stanom videćemo", rekla je Matuševa koja je srećni račun bio plaćen u Bačkoj Palanci.

Pančevac Veran Bakračević rekao je da mu stan svakako neće promeniti život, već će nastaviti da se druži sa starim društvom.

Imam kćerku i sina, oni će odlučiti da li će da se usele, prodaju ili izdaju, rekao je Bakračević.

Ponovio je da ne veruje nagradne igre, te da je uplaćivao Loto, ali nikad nije gledao izvlačenja, kao ni ovo u kome je dobio stan u Beogradu.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike