Uručen ključ stana porodici Glišović, dobitnicima u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Ministar je čestitao dobitniku i istakao da je njegova koverta izvučena iz bazena u kojem se u tom trenutku nalazilo 3,8 miliona koverata, saoštilo je Ministarstvo finansija.

Inače, Glišovići su, kako je Mali ocenio, baš srećni, pošto su poslali oko desetak koverata.

"Želim Vam puno uspeha, puno osmeha i lepih trenutaka u daljem životu. Drago mi je što živite blizu u Zemunu i već poznajete taj kraj Beograda", napomenuo je Mali.

Podsetio je građane da će tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova, te da će sve koverte poslate od aprila biti u konkurenciji za svako izvlačenje do kraja drugog kruga koji počinje na jesen ove godine.

"Građanima Srbije želim da poručim da je Vlada Republike Srbije veoma ozbiljna kada je borba protiv sive ekonomije u pitanju i da izlazimo i sa novim akcionim planom do septembra ove godine. Po planu ide i proces nove fiskalizacije, uvođenja sistema elektronskog fakturisanja takođe. Dakle, sve aktivnosti koje smo započeli kako bismo što više suzbili sivu ekonomiju, idu po planu", rekao je Mali.

Goran Glišović, dobitnik stana od 68 kvadrata u naselju "Zemunske kapije" u Beogradu kaže da još uvek ne može da veruje da je osvojio glavnu nagradu, kao i da mu to mnogo znači jer živi u stanu za koji će još sedam godina morati da otplaćuje kredit. On, inače, živi na 100 metara od zgrade u kojoj je dobio stan, dok su mu deca podstanari.

"Moja osećanja se kreću od neverice, preko ushićenja, do oduševljenja. Dobijanje ključeva dvoiposobnog stana je velika radost i iskoristio bih priliku da se zahvalim organizatorima nagradne igre što ovako vrednim nagradama podstiču borbu protiv sive ekonomije. Neizmerno smo zahvalni", rekao je Glišović.

Za drugi krug nagradne igre izdvojeno je 350 miliona dinara, a nagradni fond je veći nego prošli put, jer dobitnike očekuje 16 stanova u Beogradu, od kojih je 14 u naselju "Zemunske kapije" i dva u "Beogradu na vodi", kao i 60 automobila "fijat 500 L", navodi Ministarstvo finansija.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар