„Treće tri“ sa profesorom Stojadinovićem stižu u Beograd na nagradno putovanje

Kada je profesor iz Velike Plane Slavoljub Stojadinović bio u gostima Beogradske hronike pohvalio je svoje đake i rekao da su sigurno zaslužili jedno nagradno putovanje. 

Profesor fizičkog vaspitanja uspeo je da savlada nepoznatog muškarca koji je sa automatskom puškom i bombama upao na čas u srednjoj školi u Velikoj Plani.

Ekipa Beogradske hronike je pozvala Jutu i Treće tri stiže u Beograd. 

Direktor Udruženja turističkih agencija Aleksandar Seničić je rekao da je ideja da se malo relaksiraju deca i profesor koji se pokazao kao pravi prosvetni radnik i neko ko brine o toj deci.

"Ideja je da im učinimo plezir, da ih dovedemo u Beograd, da provedu dan ili dva i da im omogućimo da obiđu neke od znamenitosti – kao Muzej iluzija koji bi im bio zanimljiv i još neke muzejske postavke u Beogradu", rekao je Seničić

Prema njegovim rečima, u zavisnosti od boravka videće da li će biti još nekih aktivnosti ali ideja je da se pomogne deci da zaborave na neprijatnosti koje su umali i siguran je da će do kraja godine to uspešno realizovati.

"Nije jednostavno naći 40 karata, ali pokušavamo da nađemo neku od predstava da ugoste decu da budu na predstavi što bi im bio doživljaj. Verujem da ćemo negde naći model da budu gosti i nekog od pozorišta", zaključio je Seničić.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike