Radno vreme tokom praznika, gradski prevoz u Beogradu po subotnjem režimu

Sekretarijat za javni prevoz Beograda saopštio je da će gradski prevoz saobraćati po subotnjem redu vožnje. Vozila na minibus ekspres linijama neće saobraćati, osim na liniji A1 (Trg Slavija – Aerodrom "Nikola Tesla"), na kojoj će biti primenjen red vožnje za radni dan, navedeno je u saopštenju.

Svi lanci supermarketa u prestonici uglavnom će raditi po uobičajenom radnom vremenu, dok će tržni centri biti otvoreni i radiće od 10 do 22 časa.

Sve pijace koje se nalaze u sistemu JKP "Beogradske pijace" radiće uobičajeno.

Zelene pijace i pijaca cveća "Krnjača" radiće od šest do 19 časova, pijaca "Palilula" od sedam do 21, dok će OTC Novi Beograd raditi od osam do 16.

Garaže i parking prostori koji se nalaze u okviru pijaca, takođe će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Apoteke koje inače rade od 00 do 24 časa, otvorene su i tokom praznika. 

Na državni praznik radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i u svim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Kako je saopštila pres služba Pošte Srbije, na Dan primirja radiće ukupno 61 pošta u Srbiji.

U Beogradu, Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na aerodromu Nikola Tesla, rade uobičajeno, non-stop. Takođe će, kako je navedeno u saopštenju, raditi i druge dežurne pošte i pošte u tržnim centrima.

U Kragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, dežuraće pošte u tržnim centrima.

Radiće i pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Dežuraju i pošte u Boru, Valjevu, Jagodini, Kikindi, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu i Nišu, kao i u Pančevu, Požarevcu, Smederevu, Užicu, Prijepolju, Čačku, Ivanjici i na Zlatiboru.

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno 24 sata sedam dana u nedelji, navedeno je u saopštenju.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike