Otac Splićanina koji je nestao u Beogradu: Čuli smo se tog dana

Nenad Periš je za Tanjug rekao da je Matej došao u Beograd sa petoricom prijatelja i da je trebalo da se danas vrate za Split.

"Ništa nije ukazivalo da će dogoditi ovo što se dogodilo", rekao je otac mladića koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu.

Periš je rekao da će danas posle podne stići u Beograd i da će se prvo naći sa prijateljima svog sina u klubu "Gotik" gde su slavili Novu godinu, da bi, kaže, rekonstruisali ono što se dogodilo.

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla nestalog Mateja.

Periš je rekao da je njegov sin, diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista, i ranije slavio Novu godinu van Hrvatske i da je bio na dočeku u Pragu, Budimpešti…

Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija, kaže da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su bivši vaterpolita Igor Milanović i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.

"Hiljade ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovek iz Beograda, koga ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vencu. Svima zahvaljujem na saosećanju, ali najvažnija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali šta se dogodilo", rekao je ovaj zabrinuti otac.

(Radio-televizija Srbije)

Пошаљи коментар
Најновије из рубрике