Osmeh na licima Đorđa i njegovih ćerki, poručuju da je najvažnije da su na okupu

U naselju Ilina Voda nadomak Kragujevca Marija, Lara i Beba sa svojim tatom ponovo grade porodični dom, u kući koju su dobili na korišćenje od prijatelja.

Đorđe, sada ima stalno zaposlenje, brine o životinjama u obližnjem mini-zoološkom vrtu, a u poslu mu rado pomažu ćerke.

Ipak, 8.000 dinara nadoknade uz 12.000 dečjeg dodatka ni izbliza nije dovoljno, tako da Đorđe radi i dodatne poslove. I ništa mu nije teško samo kad su deca sa njim.

"Radim privatno sve što mogu. Uveče se dogovaram sa decom šta ćemo sutra da radimo, oni odlaze u školu, ja na posao, pa spremamo zajedno jelo", navodi Đorđe Joksimović.

"Mogu da vam kažem da za ovih 22 godine koliko postoji Eko park, Đorđe je jedan od najvrednijih ljudi. On ne žali sebe, ostajemo u poslu i do 12 sati u noć i svaka čast i Đorđu i kako je vaspitao sve tri devojčice", ističe Slađan Rakić, Udruženje Eko-park Ilina voda.

I komšije imaju reči hvale za porodicu Joksimović.

"Deca su prepametna, vole životinje, idu u školu i razumna su deca. Mi kao kolege dobro se slažemo", navodi Vlada Ljubomirović, komšija.

Vesele i uvek nasmejane Marija, Lara i Beba su odlične učenice. Najsrećnije su kada sa ocen hrane životinje koje su im velika ljubav, pa su od tate dobile i kucu Rokija.

"Mnogo volim životinje, živim blizu njih, ali ja ipak najviše volim moju kucu Rokija", kaže Beba Joksimović.

Njena sestra Lara ističe da voli što su se vratile kod tate. "Lepo je, kada imamo vremena mi se igramo i pomažemo u kućnim poslovima", dodaje Lara.

"Ovde nam je puno lepo, idemo u školu i igramo se sa drugaricama", naglašava njihova sestra Marija.

Postoji mogućnost da će uz pomoć dobrih ljudi Đorđe kupiti kuću u kojoj trenutno žive i u kojoj su našli dugo traženi mir. Dobrim ljudima su i okruženi, a to je, uz ljubav koje u porodici Joksimović ne manjka, dovoljno za sreću.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike