Obeležen Dan Smedereva

Nakon himne, u izvođenju učenice Muzičke škole ,,Kosta Manojlović“ iz Smedereva, prisutni su imali prilike da pogledaju film o dostignućima Grada Smedereva tokom predhodnog perioda.

Predsednica Skupštine Grada Smedereva Vesna Kiš Kostić je pozdravila prisutne prigodnim govorom i podsetila na značaj obeležavanja ovog datuma u našem gradu.

Tim povodom istakla je da nas istorija opominje, podseća i motiviše da radimo još više i predanije, kako bi budućim generacijama ostavili grad koji će im biti inspiracija, kao i nama danas.

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, pozdravljajući goste i čestitajući Dan grada i domaćinima krsnu slavu, rekao je da je Smederevo danas moderan grad, koji prednjači na svim poljima, pre svega u infrastrukturi, ali i otvaranju novih radnih mesta, stvaranju povoljnih uslova za život i rad svih naših sugrađana.

Takođe, u svom obraćanju istakao je na investiciona ulaganja, ulaganja u sport, omladinu, obrazovanje, zdravstvo, kao i sve, kako je rekao, ono što predstavlja razvojnu šansu grada.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар