Najbrže vesti u Srbiji

Naslovne strane za 19. jun 2017.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljak, 19. juna, najviše pišu o novom kabinetu i izboru premijera, odnosima u opoziciji, kao i o posledicama stravičnog požara u Portugaliji. 

ALO   –   U tekstu pod naslovom „Palma zbog Ane leti iz vlasti“ list piše o izboru mandatarke Ane Branabić. „Ceo svet stiže u Beograd“, o inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja je zakazana za petak 23. jun.

BLIC  –  U tekstu „Pola ministara javno za Anu, a tajno protiv nje“ o izboru mandatarke Ane Brnabić. „Srpkinje porasle najviše u Evropi“, o statistici o rastu žena u poslednjih sto godina.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Košare pakao, Paštrik još gori“, iz finskog zatvora haški osudjenik general Nebojša Pavkovića govori o borbama tokom NATO-a 1999. U tekstu „Katastrofu izazvao udar groma u borove“, o stravičnom požaru u Portugaliji.

DANAS  –  List pod naslovom „Siniša Mali budući šef kabineta Ane Branabić“ piše o kadrovskim rešenjima u kabinetu nove premijerke. Lide Dveri „Boško Obradović: „Prepreka su Vučićevi ljudi u opozicji“, o ujedinjenju opozicionog bloka.

INFORMER  –  U tekstu „Rodić sad traži spas od Soroša“, o predsedniku Adria medija grupe Aleksandru Rodiću. „Prpa, Miško“, o sudjenju direktoru „Delte“ Miroslavu Miškoviću.

KURIR  –  „Vučić glumi rimskog cara“ list piše o tome kako će izgledati inauguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Lažirana pobuna u SNS“, o protivljenju Dragana Markovića Palme da Ana Brnabić bude mandatarka nove Vlade Srbije.

POLITIKA  –  U tesktu: „Stefanović: Izbori su mogući“, o obezbedjivanju skupštinske većine za izbor nove vlade i premijerke Ane Brnabić. Naslov „Srbija sutra otvara dva nova poglavlja sa EU“  posvećen je očekivanjima od Medjuvladine konferencije u Briselu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike