Krov nad glavom dobilo oko 1.400 pripadnika Vojske i Ministarstva odbrane

"Želim im da se svako jutro bude sa osmehom na licu spokojni sa svojim najmilijima pod vlastitim krovom, jer se oni svim svojim bićem bore za ovu zemlju i to su zaslužili", poručio je Nebojša Stefanović.

Istakao je da je od skoro 1.400 pripadnika, njih 964 rešilo stambeno pitanje kroz projekat državne stanogradnje, koji je inicirao predsednik Srbije, a koji podrazumeva stanove za pripadnike snaga bezbednosti po cenama daleko ispod tržišnih.

"Zaslužili su da im pokažemo poštovanje za sve što su učinili i što čine za Srbiju, da njihove majke i očevi znaju da je vredelo što su ih odgajili da budu vojnici Srbije, da njihove supruge znaju ne samo za odricanja, već i za prednosti što su porodice junaka i da njihova deca rastu verujući da imaju budućnost u svojoj otadžbini. Veliko je zadovoljstvo uzvratiti ovim ljudima koji danonoćno izgaraju za Srbiju. I Srbija to danas može, jer je pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića ekonomski sve jača, ali i odlučna da to učini", rekao je ministar Stefanović.

 

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар