Uhapšene dve osobe zbog ubistva u „Belvilu“

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila I. N. (1981), rođenog u Nikšiću, s prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B. K. (1983) rođenog i s prebivalištem u Beogradu, dok se za još jednim licem intenzivno traga, saopštio je MUP.

Uhapšeni se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12. novembra u naselju "Belvil", kada je ubijen Bojan Mirković(1986).

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica.

Određeno im je policijsko zadržavanja od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti tog slučaja.

Vulin: Mafijaško ubistvo uznemirilo građane 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je saopštio da je u naselju Belvil 12. novembra ubijen Bojan Mirković i da je to, kako je naveo, mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane prestonice.

Istakao je da su se pripadnici MUP-a, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, veoma približili konačnom rasvetljavanju i tog ubistva.

"Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspešnom radu", izjavio je Vulin.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar