Trojica srpskih državljana uhašena u Crnoj Gori

Pripadnici barske policije uhapsili su trojicu državljanja Srbije zbog sumnje da su počinili 20 krivičnih dela teška krađa počinjenih na teritoriji Bara,

tri na teritoriji Budve i jedno delo teška krađa u Kotoru.

U saopštenju crnogorske Uprave policije dostavljenom Tanjugu, se navodi da su zbog sumnje da su počinili navedena krivična dela uhapšeni D.V.(17), D.T. (25) i N.V. (19), svi iz Bačke Topole, u Srbiji.

Osumnjičeni su, kako se sumnja, počinili sva navedena krivična dela u toku marta 2017.

Osumnjičeni su počinili navedena krivična dela na način što su, kako se sumnja, upotrebom podesnih sredstava provaljivali u unutrašnjost objekata iz kojih su otuđivali novac, aparate za igre na sreću, alkoholna pića i miksetu.

Policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do određenih saznanja koja upućuju na sumnju da je N.V. u Beogradu falsifikovao ličnu kartu, koju je iskoristio prilikom legitimisanja službenicima CB Bar, te se ovo lice sumnjiči i za krivično đelo falsifikovanje isprava.

Uhapšeni su predati nadležnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru uz poseban izveštaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnete po nepoznatom počiniocu zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična dela.
(Tanjug)

(Dnevnik)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike