Tepićeva u Jagodini daje izjavu o optužbama protiv Dragana Markovića

Mariniku Tepić je do zgrade policije dopratio predsednik SSP Dragan Đilas, a među pristalicma koji su joj aplaudirali, bio je i Nebojša Zelenović, gradonačelik Šapca.

Pre ulaska u policiju, Tepićeva je zahvalila pristalicama na podršci.

U pitanju je informaitivni razgvor Tepićeve sa policijom koji se obavlja po zahtevu tužilaštva za prikuljanje obaveštenja i informacija u vezi sa tim tvrdnjama.

Inače postupak u vezi sa ovim slučajem u petak je po odluci Apelacionog javnog tužilaštva u Kragujevcu iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini izmešten u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Ovu odluku je donelo, odlučujući po predlogu za supstituciju Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Marinika Tepić je 19. aprila na konferenciji za novinare iznela tvrdnje za podvođenje devojaka i žena u Jagodini na račun Markovića, ali i drugih osoba.

Markovića je te optužbe odbacio, kao lažne, tvrdeći da se sve to dešava jer je predsednika SSP Dragana Đilasa pozvao da objasni odakle mu novac na računaima na egzotičnim destinacijama.

Više javno tužilaštov u Jagodini je naložilo policiji da prikupi infomacije i obaveštenja o navodima Tepić i da ispita sve pomenute osobe u tom slučaju.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар