Sergej Trifunović imao udes u Beogradu sa vozilom GSP-a

Mediji su preneli da se incident dogodio kod pumpe "Dejton" u večernjim časovima, a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao i da je "u bekstvu".

On je za B92 rekao da je posle udesa "morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima", kao i da je "zakon bio brži od njega".

"Nisam pobegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su ‘digli’ auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutru ću da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao", rekao je Trifunović za B92.

Trifunović se povodom ovog događaja oglasio i na Tviteru, gde je korisnicima te društvene mreže pokušao da objasni kako je došlo do udesa, kao i da je krivica apsolutno njegova.

On je na Tviteru objavio da je imao manji udes "i da je morao da ode do kuće kako bi dočekao majstore i nahranio mačke", da je sve to rekao vozaču autobusa u koji je udario, kao i da je ostavio svoj automobil na mestu udesa.

Kada se vratio, kako je Trifunović naveo na Tviteru, vozila više nije bilo.

On je nešto kasnije na Tviteru naveo da je stupio u kontakt sa "načelnikom Savske", "sutra ide do moje stanice u Savskoj" i "rešava problem".

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike