Muškarac bez položenog vozačkog ispita i sa 1,25 promila alkohola izazvao sudar kod Požarevca

Četrdesetčetvorogodišnji vozač "opel astre" koji je automobilom upravljao sa 1,25 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita, sumnjiči se da je u okolini Malog Crnića udario u "fijat" kojim je upravljao 51-godišnji muškarac, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Policija je u Velikom Gradištu kod vozača automobila "bmv" (24), koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pronašla manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Saobraćajna policija u Žagubici, Požarevcu i okolini Požarevca isključila je iz saobraćaja trojicu muškaraca (59), (43) i (40) koji su automobilima „zastava", "mercedes" i "bmv" upravljali sa 2,34, 2,06 i 1,81 promil alkohola u organizmu.

U okolini Žabara i Petrovcu na Mlavi, patrole su zaustavile dvojicu muškaraca (59) i (52) koji su upravljali biciklom i traktorom sa 1,64 i 1,37 promila alkohola.

Protiv svih vozača podnete su prekršajne prijave.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike