Četiri policijske akcije u Beogradu, zaplena droge i novca

Pripadnici MUP-a u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su A. B. (1978), S. M. (1977) i M. J. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštio je MUP. 

Policija je pregledom automobila koji koristi A. B. pronašla i zaplenila oko četiri kilograma marihuane, spakovane u više kesa.

U drugoj akciji, pretresom automobila osumnjičenog S. M. i stana u kojem on boravi, policijski službenici pronašli su oko 110 grama heroina, 350 grama smeše paracetamola i kofeina, kao i 2.750 evra i 43.000 dinara.

Policija je u trećoj akciji, u pomoćnim prostorijama firme u kojoj radi osumnjičeni M. J, zaplenila oko 300 grama heroina.

U sledećoj akciji, policijski službenici su pretresom stana u kojem neprijavljeno boravi četrdesettrogodišnji muškarac, pronašli manju količinu opojne droge MDMA.

Osumnjičenima A. B, S. M. i M. J. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike